Zakaj izbrati Wravor

TRADICIJA

Podjetje se je rodilo in zrastlo v osrčju pohorskih gozdov kjer je ukvarjanje z lesom ljudem v krvi. Iz manjšega podjetja, ki je nastalo iz ljubezni do lesa in njegove predelave je nastalo uspešno podjetje s tradicijo in izkušnjami, poznano po celem svetu in s trdnimi temelji za naprej.

Glavna dejavnost podjetja je projektiranje in proizvodnja lesno obdelovanih strojev. Nosilni proizvod so horizontalne tračne žage, ki so postavljene samostojno ali povezane s transporterji in krožnimi žagami v žagalno linijo, ki je kombinacija visoke tehnologije z minimalnim številom delovne sile in optimalno kapaciteto razreza. Veseli smo, da naši stroji zagotavljajo delo in zaslužek malimžagarjem, srednje velikim žagarskim obratom in so tudi del velikih žagarskih podjetij širom sveta. Pohvalimo se lahko, da so naši stroji razrezali ogromne količine raznovrstnega lesa, od našega domačega do trdega eksotičnega. Kar nas pa še posebej navdaja s ponosom pa je, da ko se kupci enkrat odločijo za naše stroje, to odločitev tudi ponovijo. 

Enkrat Wravor, vedno Wravor

 

KVALITETA

V stroje vgrajujemo samo preizkušene in kakovostne komponente priznanih dobaviteljev.

PRILAGODLJIVOST

Ne ponujamo standardnih strojev, ampak je vse narejeno po meri in zahtevah kupca.

PODPORA KUPCEM

Odprti smo za vsa vprašanja in pomoč tudi po izteku reklamacijske dobe, s pokritostjo servisa po celem svetu pa omogočamo neustavljivo delovanje postrojenja.

ODZIVNOST

Hitro se odzovemo na vsa vprašanja kupcev in v primeru težav jih rešimo v najkrajšem možnem času.


Image title

 

VIZIJA

IZJEMNI GOSPODARSKI DOSEŽKI

Ustanovitelj in direktor Vladimir Wravor prejme nagrado Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke.
Podjetje je postalo znana blagovna znamka v svoji panogi in standard kvalitete. Prejeli so različna visoka priznanja kot razstavljalci za najboljše tehnične dosežke na področju lesnoobdelovalne tehnologije.
Vsi proizvodi so certificirani po EU normah CE in ruskem standardu kakovosti GOST. 

INOVATIVNOST IN LASTEN RAZVOJ 

Vedno iščemo nove rešitve, kako stroje še izboljšati, ter nenehno uvajamo nove tehnologije, katerim sledijo konkurenčna podjetja.


 

Sedež, proizvodnja in skladišče na več kot 10.000 m2 in treh lokacijah

Naša vizija je jasna, z najboljšim kar lahko ponudimo našim kupcem BITI NAJBOLJŠI.

 

Image title